„Moșo-cicliștii” – 4 decembrie 2021

Date

Povestea zilei de astăzi a început de fapt pe 13 noiembrie 2021, atunci când, la Ploiești s-au strâns peste 200 de motocicliști din mai multe orașe ale țării și prieteni de-ai lor, la donarea colectivă de sânge de la CENTRUL DE TRANSFUZIE SANGUINA din oraș. Pe lângă „tradiționala” donare, care are ca țintă principală salvarea de vieți omenești, scopul lor a fost să se strângă cât mai multe tichete de masă, pe care ulterior să le transformăm în cadouri pentru 50 de copii care-l așteaptă pe Mosu’ la MARIE CURIE și INSTITUTUL ONCOLOGIC BUCUREȘTI. Doar că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, în sensul că a ieșit mult mai bine.

Astăzi, primul popas l-am făcut la Institutul Oncologic, unde ne aștepta Doamna ALEXANDRA RĂUREAN de la ASOCIAȚIA SPITALE CURATE. Cu ajutorul dumneaei am pus la cale acest demers. Acolo ne-a întâmpinat și o parte din personalul care se ocupă de copii. Pe lângă bonurile strânse, Moșo-cicliștii”, au venit și cu o mulțime de pachete, grație oamenilor minunați de la ProduseArtizanale.ro și noilor noștri prieteni de la Farmacia Ana Maria, oameni cu experiență vastă în acțiuni de caritate și foarte sensibili atunci când vine vorba de oameni mai puțin norocoși, mai ales copii.   
De la alimente și în special fructe, până la produse de igienă, toate acestea fiind de calitate înaltă. Suma totală din bonurile strânse a fost în valoare de 14.132,77 lei. După ce am dăruit tot ce era pregătit pentru cei 50 de copii, doamnele de la I.O.B. au făcut un gest la care nu se aștepta nimeni. Când au aflat că tot azi urmează sa vizitam încă 60 de copii din Roșiori de Vede, au cedat o parte din bonuri, și anume suma de 7.050 lei, pentru ei, copiii de care are grijă Parintele-Motociclist Gabriel Simeon Palamaru!

Cu mașinile pline (din motive de pachete, cam 120, și ninsoare, am lăsat motoarele acasă) cu produseartizanale.ro și farmaciaanamaria.ro, plus dulciuri, plus saci de haine, plus jucării, am pornit spre Roșiori.

Un alt moment emoționant, acolo copiii ne așteptau nerăbdători, atât să primească darurile cât și să ne interpreteze două colinde frumoase! Deși par multe, sunt totuși prea puține cuvintele care pot reda cât de cât emoția și bucuria unică trăită astăzi. Mii de mulțumiri tuturor oamenilor de bine implicați în acest proiect.

Să aveți Sărbători Fericite și să rămâneți cel puțin la fel de buni!

Împreună suntem Bikers For Humanity!

Mai multe
articole