Donăm și ajutăm – 13 noiembrie 2021

Date

La scurtă vreme după ce am încheiat acțiunea din Râmnicu Sărat, am tot fost întrebați când facem următoarea acțiune sau măcar următoarea donare de sânge. Ei bine, am zis că 13 noiembrie ne va fi cu norock.
Asta aveam să aflăm după…

Pe 29 octombrie am lansat un anunț de mobilizare pe Facebook că pe data de 13 noiembrie 2021 vom merge la Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești, spunând că sunt așteptați toți cei care, punându-și venele la bătaie, pe lângă salvarea a sute de vieți, vor să aducă un zâmbet pentru 50 de copii care așteaptă sărbătorile de iarnă la Marie Curie și Institutul Oncologic București. Bonurile obținute în urma donării vor fi transformate în cadouri.
Am ales să mergem de data aceasta în Ploiești pentru a fi mai aproape și de comunitățile moto din această zonă.
3 cluburi moto din Ploiești au strigat imediat: prezenți! La scurtă vreme au confirmat și cluburile moto din Buzău, Câmpina, Râmnicu Sărat și câteva din București.

La doar câteva zile de la apel, am primit poze cu dovada clară că la Ploiești s-a furat startul. Dl. Gheorghe Aga, motociclist cu experiență multă, a fost primul biker care și-a pus venele la bătaie.

Până la ziua stabilită, mai mulți bikeri au fost la centrul de donare pentru a sprijini inițiativa noastră, dar și pentru a nu supra-aglomera ziua de sâmbătă.

13 noiembrie 2013 - Ploiești, PH

Acțiunea de donare de la Ploiești a fost un real succes!

Din cei 465 de donatori prezenți la Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești, peste 200 au fost motocicliști sau prieteni de-ai lor. Pe lângă bucuria revederii, fiecare dintre noi am venit pentru un scop nobil. Bonurile obținute în urma donării de sânge, îl vor ajuta pe „ Moșu’ ” să aducă un zâmbet pentru 50 de copii, care îl așteaptă la Spitalul Marie Curie și Institutul Oncologic București.

Vă mulțumim fiecăruia dintre voi pentru implicare!
Împreună suntem Bikers For Humanity!

Mai multe
articole