De 1 iunie 2021 la copiii din Com. Nucșoara, jud. Argeș

Date

29 mai 2021 - Sat Slatina, Com. Nucșoara, jud. Argeș

Ce-i drept, am furat un pic startul!
Gândul că sunt copii care au nevoie de ajutor, nu ne dă pace…

Ideea acestei acțiuni s-a „infiltrat” în mintea noastră încă de când ne-am alăturat campaniei celor de la Siguranță pe două roți, un nou episod al campaniei de donare de sânge.

De data aceasta, campania de donare de sânge s-a întins pe durata a 3 zile consecutive. Și de această dată tichetele de masă, obținute în urma donării de sânge, au fost donate pentru a putea face o surpriză copiilor din Satul Slatina, Com. Nucșoara, jud. Argeș.
Astfel, am reușit să obținem în jur de 50 de seturi de tichete!

De copiii din Nucșoara am aflat de la prietenul nostru Valeriu Nicolae și Asociația Casa Bună, care ne-au invitat să le facem împreună o vizită pentru petrecerea surpirză.

Nu ne-a trebuit deloc timp de gândire, așa că le-am donat tichetele de masă cu care să cumpere copiilor dulciuri și fructe, dar și o sumă de bani pe care să o folosească la achiziția de echipamente sportive (badminton, volei, forbal, etc.)

Noi, bikerii, ne-am dat întâlnire dis-de-dimineață într-o benzinărie de pe centura Capitalei, pentru a putea merge împreună la copii. Au fost în total peste 30 de motociclete, o parte dintre bikeri alăturându-se și pe traseu.

A fost evident că atunci când vine vorba de copii Clownul Bozo, să vrea să fie și el prezent. Normal! Cine a mai văzut petreceri pentru copii fără clown? Iar Bozo, e biker de-al nostru..

Când ne-au văzut copiii că au venit atâția oameni și atât de multe motociclete, fericirea se putea citi pe fețele lor. Mai mult, au început cu toții să bată din palme și să strige: „Mo-to-cicli-știi! Mo-to-cicli-știi!”
Ne-am amuzat teribil.

O dată ajunși la destinație, Bozo s-a și apucat de treabă și a început joaca și distracția. Toată curtea în care erau copiii adunați era plină de chiote și veselie.
În același timp, în interiorul căminului cultural, a fost instalat un cabinet oftalmologic pentru ca toți copii să poată fi consultați.
Prietenul nostru Mihai Oprea a promis, prin Optiela, că va oferi ochelari de vedere pentru fiecare copil care are nevoie de un astfel de instrument de corectare a vederii. Mulțumim!

Înainte de plecare, am făcut un tur cu copiii pe la motoare, să se urce pe ele și să facă poze. A fost momentul mult așteptat.

Cu siguranță, pentru copiii din Nucșoara a fost un „1 Iunie” altfel decât cele de până acum. Și asta datorită vouă, celor din comunitatea moto din România! Pentru aceasta și pentru fiecare act de umanitate de care dați dovadă, vă mulțumim!

Împreună suntem Bikers For Humanity!

Mai multe
articole